Αποστολή Προϊόντων

Τρόπος εκτέλεσης παραγγελιών

Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη λήψη τους, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται στο εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

Για αποστολές εκτός Αττικής η εταιρία μας συνεργάζεται με συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών αλλά και με συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρίες. Σε αυτές παραδίδει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν την μεταφορά τους στον τελικό καταναλωτή.


Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 50€  που αφορούν παραδόσεις εντός Αττικής τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
Για παραγγελίες κάτω των 50€??? που αφορούν παραδόσεις εντός Αττικής τα ελάχιστα μεταφορικά έξοδα είναι 3€.

Για παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις εκτός Αττικής το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής με ταχυμεταφορές ή μεταφορική εταιρία και από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.
Ενδεικτικά, το κόστος των αποστολών με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν από πόλη (αποθήκη μας) σε πόλη (εκτός Αττικής) είναι 5,90€ και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό (στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%).

Για παραγγελίες σε προϊόντα της LG, εκτός κινητής τηλεφωνίας και γυαλιών 3D, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με την προυπόθεση ότι πριν την αποστολή θα πρέπει να γίνει εξόφληση όλου του ποσού της παραγγελίας είτε με κατάθεση είτε με πιστωτική κάρτα .

Η αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον χρέωση και είναι δωρεάν.